fbpx

Casestudier

Se hvordan vores kunder integrerer
virtuel brandtræning (VR) i deres brandtræning med FLAIM TRAINER

CFA (Country Fire Authority)

Lancerer skræddersyet træningspakke til 30.000+ frivillige

CFA lancerer FLAIM Trainer med en skræddersyet træningspakke til sine 30.000+ frivillige brandkvinder og –mænd. Dette for at kunne levere på deres nummer et prioritet – folks sikkerhed.

Læs mere 

US Air Force

Bruger tilskud fra innovationsfonde til at købe FLAIM-simulator

Se træningschef, Arpad Lepper fra 55th Civil Engineer Squadron, slukke en simuleret C-17 flybrand med FLAIM Trainer simulatoren. Øvelse i et konferencelokale på en af ​​Air Force-baserne, ’Offutt Air Force Base’,  i USA.

Læs mere 

Rio Tinto
Bruger FLAIMs unikke træningsmetode til at fremhæve brandrisici for minearbejdere

Adam Browne tager sig af redningstjenesten hos ’Rio Tintos Cape Lambert Coastal Operations’ kontor. Han er en stor fortaler for FLAIM Trainer - se bare den her video.

 

Læs mere 

Den Australske flåde

Tilføjer mere realisme til deres brandøvelser med FLAIM Trainer

FLAIM gav den australske flåde mulighed for at gennemføre træning i scenarier, der tidligere ville have været dyrere, sværere og farligere at gennemføre.

Se video (2016),  hvor den australske flåde bruge FLAIM i deres træning.

Læs mere 

Paraná Brandvæsen

Paraná brandvæsen i Brasilien er den første branslukningstjeneste i Latinamerika, der introducerer FLAIM Trainer

Paraná brandvæsen udruller den første af sin slags fordybende brandmandstræning i Latinamerika. Målsætningen er brandtræning for 3200 fagfolk, der ikke har mulighed for at tage til 'Superior school of Firefighters' i Curitiba.

Læs mere 

Edwards AFB

Den næststørste base i US Air Force, introducerer FLAIM Extinguisher.

Live træning er svær at opsætte og har krav til propan og vand, siger Mike Pinan der er assisterende chef for brandforebyggelse hos Edward AFB. Brandtræning i det virtuelle miljø med FLAIM Extinguisher erstatter Edwards live brandslukkeruddannelse.

Læs mere 

Har du spørgsmål?

Så lad os endelig høre fra dig

TRIFIRE er en specialiseret virksomhed, der udvikler, producerer og forhandler brandøvelsesudstyr. Vores mål er at sikre succesfulde brandøvelser, der opfylder de mange krav fra såvel professionelle og indkøbschefer som instruktører og almindelige brugere. 

Find os

Bakkegårdsvej 302 A, E
3050 Humlebæk
Danmark