fbpx

Virtuel træning
i elementær brandbekæmpelse

FORDELE VED TRÆNING
MED FLAIM-SYSTEMET

FLAIM Extinguisher™ giver instruktører mulighed for at træne brugerne i situationer og scenarier, der:

  • Generelt er usikre og vanskelige at gengive.
  • Ikke længere er mulige som følge af miljømæssige, samfundsmæssige og lovgivningsmæssige begrænsninger.
  • Udløser betydelige uddannelsesomkostninger i forhold til tid, personale og aktiver.

FLAIM Extinguisher er en sikker, billig og bærbar træningsløsning, der er i stand til på en realistisk måde at simulere en række brandhændelser og -forhold med henblik på at give de brandfolk, der er først på brandstedet, et optimalt træningsgrundlag. Systemet kan anvendes til selvtræning og har visuelle og lydmæssige meddelelser, der gør, at eleven kan modtage erfaringsbaseret læring.

FLAIM Extinguisher gør det muligt for organisationer at opfylde de krav, som lovgivningen og myndighederne stiller til uddannelsen af brandberedskabspersonale; organisationerne får også mulighed for at give de personer, der først dukker op på brandstedet, en bedre uddannelse i håndteringen og brugen af standardbrandslukkere.

Kuffertindhold

Ultimativ realisme

FLAIM Extinguisher placerer brugerne i de mest realistiske træningsscenarier, der overhovedet kan tænkes, ved at udnytte adskillige skræddersyede elementer.

  • Hovedmonteret display: Et hovedmonteret virtual reality-display (VR-display)
  • Slukningsdyse: Dyse med sensor, der monteres på standardbrandslukkere i alle størrelser.

Vores FLAIM Extinguisher-træningspakke leveres med et antal standardbrandscenarier, der omfatter diverse miljøer, herunder bil, fly, hus, landdistrikt, lager, industrikøkken og skib.

FLAIM’s F&U-team står klar til at samarbejde med organisationer om at udvikle kundetilpassede scenarier, der er unikke for deres arbejdsplads eller branche. 

Udforsk forskellige træningsmiljøer

Der tilføjes yderligere scenarier til biblioteket flere gange årligt.

Har du brug for hjælp?

Lad os tage en uforpligtende snak

 

TRIFIRE er en specialiseret virksomhed, der udvikler, producerer og forhandler brandøvelsesudstyr. Vores mål er at sikre succesfulde brandøvelser, der opfylder de mange krav fra såvel professionelle og indkøbschefer som instruktører og almindelige brugere. 

Find os

Bakkegårdsvej 302 A, E
3050 Humlebæk
Danmark