fbpx

Succesfulde brandøvelser

OM TRIFIRE

TRIFIRE er en specialiseret virksomhed, der udvikler, producerer og forhandler brandøvelsesudstyr. Vores mål er at sikre succesfulde brandøvelser, der opfylder de mange krav fra såvel professionelle og indkøbschefer som instruktører og almindelige brugere. For os starter alle succesfulde brandøvelser med en realistisk brand – også de steder, hvor det normalt er næsten umuligt på grund af sikkerheden.

Mangeårige kunder og tilfredse brugere omfatter Søværnet, Hæren og Flyvevåbnet samt brandvæsener og brandskoler i ind- og udland.

TRIFIRE leverer stærke løsninger, der bygger på vores omfattende ekspertise og udnytter enhver mulighed for at skabe endnu bedre brandøvelser.

NEMT, SIKKERT, EFFEKTIVT … OG GRØNT

Succesfulde brandøvelser skal også være nemme, sikre og effektive at gennemføre – og du skal kunne afholde dem der, hvor folk arbejder, bor eller går i skole. Endelig skal brandøvelser overholde selv de strengeste miljøregler og hverken forurene luften eller jorden eller belaste miljøet på nogen anden måde.

FOR OS ER DET SUCCESFULDE BRANDØVELSER

TRIFIRE tilbyder brandøvelsesudstyr, der:

  • simulerer alle relevante brandsituationer effektivt og realistisk
  • kan bruges på befolkede steder og på steder med begrænset plads
  • overholder de skrappeste miljøregler
  • er nemme at bruge og yder maksimal sikkerhed for både instruktører og kursusdeltagere

Har du spørgsmål?

Så lad os endelig høre fra dig

 

TRIFIRE er en specialiseret virksomhed, der udvikler, producerer og forhandler brandøvelsesudstyr. Vores mål er at sikre succesfulde brandøvelser, der opfylder de mange krav fra såvel professionelle og indkøbschefer som instruktører og almindelige brugere. 

TRIFIRE har også virtuelt udstyr til brandtræning.

Find os

Bakkegårdsvej 302 A, E
3050 Humlebæk
Danmark