UDSTYR DER VIRKER
HVER GANG

SERVICE

TRIFIRE’s produkter er fremstillet af rustfrit stål i højeste kvalitet og kan holde til de ofte ekstreme forhold under træningen.

Alt udstyr kræver dog vedligeholdelse eller reparationer. Hvad enten det drejer sig om uventede nedbrud eller forebyggende udskiftning af sliddele i forbindelse med vedligeholdelse, så sørger TRIFIRE for alt, fra mindre reparationer til hovedreparation. Afhængig af reparationens art og størrelsen på udstyret, så tilbyder vi reparation på stedet eller på vores værksted.

Serviceaftale – nedbrud minimeres
Det er frustrerende at stå med en brænder eller andet udstyr, som pludseligt ikke virker på selve træningsdagen. Med korrekt efterset og vedligeholdt udstyr så sikrer du, at dit udstyr fungerer optimalt i enhver situation. Det kan derfor være en god ide at tegne en serviceaftale. Alt afhængig af brugen af træningsudstyret, så laver vi en skræddersyet serviceaftale, som passer til netop jer.

Kontakt os for nærmere information
Vi sidder klar ved telefonen, mandag til fredag mellem 8.00 og 16.00
Du kan også benytte dig af kontaktformularen i højre side for at sende os en besked. Vi svarer hurtigst muligt og bestræber os på at svare inden for 24 timer.

SKRIV TIL OS