fbpx

TRIFIRE Sprængbur

BEDRE UDSTYR, BEDRE TRÆNING

TRIFIRE’s sprængbur
Tomme og lukkede beholdere, f.eks. spraydåser, eksploderer meget hurtigt ved opvarmning – og dermed under brand. Det kan du demonstrere under sikre forhold i TRIFIRE’s sprængbur, der fanger eventuelle fragmenter og sender trykket opad.

TRIFIRE yder 10 års garanti på stel og chassis, på brændere og attrapper.

Venligst bemærk!
Al sprængning er farlig. TRIFIRE’s sprængbur og sprængdåser anvendes med forsigtighed på eget ansvar og med en sikkerhedsafstand på mindst 20 meter. Sprængninger kan aldrig kontrolleres fuldstændigt. I sjældne tilfælde kan det ske, at en sprængdåse eksploderer så uheldigt, at fragmenter slynges ud af sprængburet. Dette til trods for at vi i alle nyere sprængbure har monteret en sikkerhedsafskærmning, der ved sprængning sædvanligvis opsamler alle fragmenter fra sprængdåserne. Risikoen er dog minimal ved brug af TRIFIRE’s specielle sprængdåser og ved overholdelse af god sikkerhedsafstand.

STØRRELSE OG VÆGT
Højde: 550 mm
Bredde: Ø 220 mm
Længde/dybde: –
Vægt: 5 kg

KVALITET

TRIFIRE’s produkter er fremstillet i hånden og er af rustfrit stål i højeste kvalitet, der kan modstå høje temperaturer og oxidering.

Alle TRIFIRE’s produkter er udviklet og designet i Danmark og produceret i Tyskland af voksne, aflønnet i henhold til overenskomst.