fbpx

Bedre arbejdsmiljø
til indsatsholdet

Med Trolley bliver der færre tunge løft, træk og skub i slukningsarbejdet. Trolley er en fleksibel, elektrisk arbejdshest, som både kan bruges til slangeudrulning, transport af iltflasker og meget, meget mere.

Undgå tunge løft, træk og skub

Trolley kører, bærer, trækker og løfter

Til brug både før, under og efter

Nem at tilpasse til indsatsholdets arbejde

Kan bruges til mange ting

Skift hurtigt mellem forskellige redskaber

Alt for mange brandfolk
får skader af tunge løft

Slukningsarbejdet er oftest intenst, kræver hurtig handling, og medfører mange tunge løft. Derfor får mange brandmænd skader, som fører til langtidssygemeldinger og varige mén, der kan sætte en alt for tidlig stopper for karrieren.

Det kan Trolley ændre på!

Én Trolley til mange af de tunge indsatsopgaver

Med Nomotec Trolley får indsatsholdet en ekstra mand til de tunge løft, de lange, seje træk og alle de andre arbejdsopgaver, som kræver kraft og energi. Nomotec Trolley er et specialudviklet transportkoncept, som nemt kan monteres med og skifte mellem det nødvendige værktøj til alle dele af indsatsen.

Undgå arbejdsskader og langtidssygdom

Færre tunge løft giver et bedre arbejdsmiljø

Fysisk overskud til at udføre indsatsen

Spar kræfterne til det kritiske slukningsarbejde

Hurtigere indsats med færre personer

Der skal bruges færre hænder til det tunge arbejde

Se Trolley i aktion!

Forestil dig, hvor nemt det bliver med en Trolley som ekstra mand på indsatsholdet.

Se Trolley i aktion her

Design en Trolley
til jeres indsatshold

Kan du se Trolley som en aktiv spiller på jeres indsatshold? Så er der ikke langt fra tanke til handling. Alt hvad du skal gøre, er:

1. Kontakt os allerede i dag

Giv os et ring på 96 19 10 19,
eller send en mail til info@trifire.dk

2. Byg jeres Nomotec Trolley

Få skabt den Nomotec Trolley,
som passer til jeres indsatshold

3. Få et bedre arbejdsmiljø

Hurtigere indsats, bedre arbejdsmiljø og færre sygedage

Ingen skal få varige mén
af at redde andres værdier

Brandfolkene stiller op, når bygninger, inventar og andre værdier skal reddes fra at blive flammernes bytte. Det kræver en koncentreret og målrettet indsats, hvor hvert sekund tæller – og det er kritisk, at alt nødvendigt udstyr hurtigt og effektivt bliver gjort klar.

Det medfører mange tunge løft, træk og skub, når B- eller C-slanger skal rulles ud, iltflasker gøres klar og andet tungt materiel skal køres i stilling.

Så selv om det heldigvis sjældent er med livet som indsats, når brandfolkene rykker ud, ender det ofte med langtidssygemeldinger og en alt for tidlig pension på grund af dårligt arbejdsmiljø på indsatsstedet.

Trolley – udviklet til brandfolk

Med Trolley sættes der en effektiv stopper for de mange tunge løft og træk, som er forbundet med både klargøring, aktion og oprydning på et indsatssted.

Trolley blev udviklet specielt til Hovedstadens Beredskab. Her bliver den kaldt ”den 5. mand” på beredskabets nye sprøjtebiler fra Rosenbauer AG. Det er en lille brandbil, som kan komme hurtigt frem, men kun har plads til 4 brandfolk.

Det kan kun lade sig gøre, fordi Trolley tager alle de tunge løft og træk, som f.eks. når slangerne skal rulles ud, tunge iltflasker og andet slukningsmateriel skal flyttes rundt.

Samtidig er den fleksibel og nem at omstille mellem de forskellige arbejdsopgaver. Ved hjælp af Nomotec Trolleys smarte Easylock greb, er det nemt at skifte mellem arbejdsredskaber som slangekurve, iltflaskeholdere og mange andre, praktiske hjælpemidler. Og nemt at udvikle nye specialredskaber til netop jeres indsatholds behov.

Den batteridrevne trolley kan:

 

  •   Bære 120 k
  •   Selvkørende 7km/t
  •   Kan dreje 360°
  •   Bremser ned ad bakke 

Fortsat i tivl?

Giv os et ring. Vi tager hellere end gerne en uforpligtende snak med dig.

TRIFIRE er en specialiseret virksomhed, der udvikler, producerer og forhandler brandøvelsesudstyr. Vores mål er at sikre succesfulde brandøvelser, der opfylder de mange krav fra såvel professionelle og indkøbschefer som instruktører og almindelige brugere. 

Find os

Bakkegårdsvej 302 A, E
3050 Humlebæk
Danmark