fbpx

ANSVARLIGHED - EKSPERTISE - UDFORDRING - FORBEDRING

VÆRDIER

I TRIFIRE har vi nogle klare værdier, som vi hver dag arbejder på at respektere i alle vores aktiviteter. Vi stræber således altid efter at opføre os ansvarligt, levere stærke løsninger, der bygger på vores omfattende ekspertise, og udnytte enhver mulighed for at skabe endnu bedre brandøvelser.
ANSVARLIGHED
Ansvarlighed betyder, at vi respekterer vores kunder og vores omgivelser ved at levere sikre kvalitetsløsninger og minimere miljøbelastningen af vores produkter. Det betyder også, at vi tager ansvar for vores handlinger, altid yder vores bedste og stræber efter at gøre tingene endnu bedre næste gang.
EKSPERTISE
Ekspertise består af viden, fakta og erfaring. For os betyder det, at vi ved, hvordan man gør tingene korrekt, og hvad der er den bedste løsning. Det betyder, at vi altid rådgiver og informerer vores kunder så godt som overhovedet muligt.
UDFORDRING
Udfordring betyder, at vi altid finder og leverer løsninger, der forbedrer vores kunders træningsaktiviteter. Det betyder også, at vi søger at udvikle og udfordre os selv og vores kunder og at vi stræber efter at inspirere enhver, der trækker på vores ekspertise.
FORBEDRING
Forbedring betyder, at vi arbejder effektivt uden at gå på kompromis med vores principper. Det betyder også, at vi konstant stræber efter at udvikle vores kunderelationer – og skabe værdi for vores kunder ved at gøre deres arbejde nemmere.